Sportief onderweg met een elektrische damesfiets!

Een elektrische damesfiets is een geweldige keuze voor naar je werk, om er lekker op uit te trekken met vriendinnen of een dagje toeren door Nederland. Fietsend naar het werk is sportief en heerlijk om je hoofd leeg te maken maar toch kent het een paar nadelen. Niemand heeft immers zin om bezweet op het werk te verschijnen. Met een elektrische damesfiets van de Elektrische fiets winkel behoort dit echt tot het verleden!
Het gebruik van een elektrische fiets kent nog veel meer voordelen! Met je elektrische damesfiets heb je geen last van de files op weg naar je werk en kom je dagelijks op een ontspannen manier aan een flinke dosis beweging, zonder dat je daarvoor naar de sportschool hoeft.
De Elektrischefietsenwinkel heeft een groot assortiment elektrische damesfietsen in het assortiment die voorzien van allerlei praktische zaken zoals een stevig frame, een lage instap en desgewenst met een handige fietsstandaard zodat je fiets altijd stabiel staat.
Op het stuur is een makkelijk uitleesbaar display gemonteerd waarop de snelheid is af te lezen, waarop je instellingen kunt wijzigen en de informatie over je accu te vinden is. Alle elektrische damesfietsen zijn voorzien van betrouwbare accu’s, die heel handig onder de bagagedrager zijn gemonteerd. Hierdoor hou je genoeg ruimte voor een rek voor je laptoptas, een kinderzitje of praktische fietstassen. Boodschappen, waarvoor je anders snel de auto pakte, kan je nu snel en zorgeloos op je elektrische fiets doen: geen gezoek naar een parkeerplekje, je kan immers vlak voor de deur parkeren en dus ook geen hoge parkeerkosten!
Op deze manier wordt de aanschaf van een elektrische fiets wel heel aantrekkelijk: het is goed voor je figuur, je komt zonder overdreven inspanning meer in beweging, je bespaart een abonnement op de sportschool en het is nog eens goed voor het milieu!

Aanbieding!
Riverside Elektrische hybridefiets riverside 500 e groen ⠀XL / 48
Riverside Elektrische hybridefiets riverside 500 e groen – ⠀XL / 48

✓ Op voorraad ✓ Snelle levering ✓ Damesfiets

Koop nu bij Decathlon

999,99 Meer info & Bestellen
Aanbieding!
Riverside Elektrische hybridefiets laag frame riverside 100 e blauw ⠀S / 38
1.099,99 Meer info & Bestellen
Aanbieding!
Riverside Elektrische hybridefiets laag frame riverside 100 e groen ⠀L / 44
1.099,99 Meer info & Bestellen
Aanbieding!
Riverside Elektrische hybridefiets laag frame riverside 100 e blauw ⠀L / 44
1.099,99 Meer info & Bestellen