Een elektrische transportfiets is de betrouwbare en sterke pakezel van deze tijd!

Met een elektrische transportfiets van de Elektrischefietswinkel heb je een stevige elektrische fiets in handen die niet schrikt van een beetje gewicht of een pakketje extra.
Transportfietsen zijn bij uitstek geschikt voor het vervoer van iets meer gewicht dan gemiddeld. Toch is het op steile wegen of met forse wind niet altijd even ontspannen rijden met een transportfiets. Daarom is bij elektrische fiets winkel de transportfiets elektrisch uitgevoerd zodat je elke heuvel de baas bent en geen storm jou tegen kan houden!
De stevige brede banden, een solide frame en een bagagedrager geven deze elektrische transportfiets een robuust en stoer uiterlijk. In tegenstelling tot wat hij doet vermoeden is deze fiets uiterst licht in het stevige trapwerk, dankzij de slimme voorwielaandrijving waarmee deze elektrische transportfiets is uitgevoerd. En wil je gewoon een stoere fiets voor het dagelijkse ritje naar je werk of voor activiteiten in het weekend? Ook daarvoor is deze transportfiets zeer geschikt. De stevige bagagedrager geeft ruimte voor fietstassen, een rek voor je aktetas of een praktisch kinderzitje. En kom je dan toch nog ruimte te kort? Aan de voorkant van deze moderne pakezel is een speciaal frame geplaatst zodat je nog meer mee kunt nemen!
Geef de uitdrukking ‘Nederland, Fietsland’ nieuwe kleur met deze elektrische transportfiets waarmee je zonder extra inspanning toch aan je conditie werkt! Natuurlijk wil je dan weten wat je snelheid is. Op het stuur is daarom een makkelijk uitleesbaar display gemonteerd waarop je de snelheid kunt aflezen, instelling kunt veranderen en de accu-informatie uitleesbaar is. Samen met de betrouwbare fietsaccu brengt deze transportfiets van de elektrischefietswinkel je op elke plek!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.