Een elektrische moederfiets zorg voor heerlijke dagjes uit, samen met je kindje!

Een elektrische moederfiets is ideaal om samen met je kleintje te genieten van de natuur, een gezellig bezoekje aan familie, vrienden of de kinderboerderij, zonder dat je naderhand bezweet thuiskomt of uitgeput afstapt op de plaats van bestemming. Maar ook voor ritjes met vriendinnen of naar je werk is deze fiets met lage instap heel geschikt. Zo kom je heel eenvoudig en onopgemerkt aan je dagelijkse beweging toe! Met een hippe, stoere en solide moederfiets die ook nog eens de voordelen heeft van een elektrische fiets, staat niets je meer in de weg.
De moederfiets, die ook wel eens de transportfiets wordt genoemd, is de krachtpatser onder de fietsen. Een praktische lage instap, een stevig frame en brede banden maken het tot een fiets die alle zware taken probleemloos aan kan. Maar toch is het met storm of flinke wind tegen een behoorlijke klus om met de boodschappen of je kleintje vooruit te komen, ook als je een stevige moederfiets hebt.
De Elektrische fiets winkel heeft de oplossing! Bij ons is dezelfde moederfiets elektrisch uitgevoerd en wordt het dagelijks transport van de kinderen naar school, clubjes of vriendjes brengen opeens een stuk eenvoudiger! Op het stuur is het display gemonteerd waarmee je de snelheid kunt instellen en de accu-informatie kunt aflezen. Hierdoor is de fiets eenvoudig in te stellen voor stevig trapwerk, tegenwind of stijgende wegen. Samen met de betrouwbare fietsaccu brengt de elektrische moederfiets van de Elektrischefietswinkel je overal naar toe.
Weet je niet of een elektrische moederfiets voor jou de juiste keuze is en wil je weten welke fiets het beste bij je past? Maak dan een digitale proefrit. Zo kom je er eenvoudig achter met welke elektrische fiets jij het beste op pad kan.
Wind, steile wegen of extra gewicht op je fiets? Met een elektrische moederfiets van elektrische fiets winkel kom je altijd vooruit!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.