Met een elektrische herenfiets kom je sportief in beweging!

Een elektrische herenfiets voor het werk of voor gezellige toerritjes in het weekend? Nederland is het fietsland bij uitstek maar het fietsgebruik naar het werk laat nog wel eens te wensen over. Niemand heeft immers zin om met een bezweet shirt op het werk te verschijnen. Met een elektrische fiets hoort dit echt tot het verleden.
Het gebruik van een elektrische fiets kent nog veel meer voordelen! Door te fietsen omzeil je in de werkweek het grote fileleed waar men in Nederland mee te maken heeft en profiteer je dagelijks op een zeer ontspannen manier van een behoorlijke dosis beweging, zonder dat je volledig buiten adem op je werk komt. Ontdek in het weekend de ruim 30.000 kilometer aan fietspad waar Nederland rijk aan is en geniet relaxed met gezin of vrienden van de natuur op een elektrische fiets. Wil je weten wat je jaarlijks kun besparen? Bereken het hier.
De Elektrischefietsenwinkel heeft een groot assortiment elektrische herenfietsen die voorzien zijn van mooie snufjes, want natuurlijk wil je op zo’n bijzondere fiets weten wat je snelheid is. Op het stuur is daarom eean makkelijk uitleesbaar display gemonteerd waarop je de snelheid kunt aflezen, instelling kunt veranderen en de accu-informatie uitleesbaar is. Samen met de betrouwbare fietsaccu kom je daardoor overal waar je wilt wezen!
Een stevig frame en bagagedrager waaronder de accu is verwerkt, geven deze elektrische herenfiets een stoer maar sportief tintje. De bagagedrager geeft ruimte voor een rek voor je aktetas of plaats voor een kinderzitje. Met praktische fietstassen op de bagagedrager worden vergeten boodschappen waarvoor je anders ‘even snel’ de auto pakte, nu vaker op de fiets gedaan: geen gezoek naar een parkeerplekje, je kan immers met je elektrische herenfiets vlak voor de deur parkeren en al helemaal geen hoge parkeerkosten! Op deze manier wordt de aanschaf van een elektrische fiets goedkoop, kom je zonder overdreven inspanning meer in beweging en bespaar je op de sportschool en het milieu!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.