Een goedkope fiets van prima kwaliteit

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets maar wil of kan je daar geen groot bedrag aan uitgeven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk prima fietsen van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Een nieuwe fiets hoeft echt niet heel duur te zijn. Je kunt voor een scherpe prijs al een leuke fiets uitzoeken, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Niet iedereen wil een dure fiets

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je liever geen heel dure fiets koopt. Als je ermee naar school of werk wilt fietsen, en de fiets wellicht niet in een bewaakte of afgesloten fietsenstalling kunt achterlaten. Natuurlijk wil je sowieso niet dat je fiets wordt gestolen, maar als je een goedkope en toch goede fiets hebt is het leed bij diefstal toch iets minder groot.

Uitgebreid assortiment

Ook voor een scherpe prijs kun je bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment fietsen. We hebben diverse modellen, zowel voor dames als voor heren. Stadsfietsen, sportieve fietsen, fietsen waarop je je kinderen gemakkelijk in een veilig fietsstoeltje kunt vervoeren. Kijk rustig rond op onze website en je vindt vast een fiets die bij jou past.

Gaat je kind naar de middelbare school? Koop een goedkope fiets

Gaat je kind binnenkort naar de middelbare school? Dat is vaak het moment voor een nieuwe fiets, want vanaf nu moeten ze zelf naar school op de fiets. Maar je wilt misschien geen groot bedrag uitgeven, want tja, wat gebeurt er op het schoolplein en in de fietsenstalling met de fiets van je zoon of dochter… Wie weet loopt de nieuwe fiets al binnen een paar weken de eerste verfschade op. En ook met een goedkopere fiets blijft dat natuurlijk zonde, maar het voelt misschien toch wat minder erg. En onze prima fietsen doen qua kwaliteit zeker niet onder voor de duurdere modellen. Je kind zal er zonder problemen zijn hele middelbare schooltijd mee kunnen doen.

Kies voor een praktische stadsfiets

In de stad verplaats je je het snelst en het gemakkelijkst per fiets. Je hoeft niet in de file te staan, je hoeft ook geen parkeerplaats te zoeken, in veel gevallen ben je op de fiets net zo snel en vaak sneller op de plaats van bestemming dan met de auto of het openbaar vervoer. Eén van onze stoere stadsfietsen is dan en prima keuze. Zowel voor dames als voor heren hebben we verschillende modellen en kleuren. Zoek vandaag nog jouw nieuwe stadsfiets uit op onze website.

Degelijke dames- en herenfietsen

Wil je liever een traditioneel dames- of herenmodel ook dan ben je hier aan het goede adres. We hebben een uitgebreid assortiment fietsen voor hem en voor haar en stuk voor stuk prima betaalbaar. Een goede fiets hoeft niet duur te zijn. De kwaliteit van onze fietsen is prima en je zult er jarenlang zorgeloos op rijden. We hebben ook de modellen in ons assortiment met een praktische voordrager. Deze fietsen zijn de laatste jaren enorm populair omdat je zowel op de bagagedrager als op de voordrager spullen kunt vervoeren. Een mand op de voordrager maakt het helemaal makkelijk om je boodschappen snel en eenvoudig thuis te krijgen.

Koop gemakkelijk en veilig online

Ook een fiets kun je prima online kopen. Je krijgt bij ons net als in een traditionele winkel volledige garantie en service. Je fiets wordt uit voorraad en dus snel geleverd, binnen enkele dagen heb je je nieuwe fiets al in huis. Op onze website kun je op verschillende manieren veilig betalen en ben je niet tevreden dan mag je je bestelde fiets binnen de wettelijk geldende termijn van 14 dagen retour sturen. Maar natuurlijk hopen we dat je wel tevreden bent met de goedkope en toch mooie en degelijke fiets die je in onze webwinkel hebt uitgezocht.